Amazonas

This content has restricted access, please type the password below and get access.


4 tanker om “Amazonas

  1. Ja, der er god grund til at de kalder det ‘regn’skov. Sikke en fed camp. Jeg får helt minder fra Nyati. Troede faktisk det ville være lidt mere primitivt i junglen. Dejligt at se de 2 første billeder fra jeres eftermiddagstur der tydeligt viser at Eva stadig er fuld af eventyr med træklatning og trecking over hængebroer.
    Jeg mangler dog stadig at se kameramanden med sin nye hat. Det sidste billede med sommerfuglene er i øvrigt helt fantastisk, og kaimanen og isfuglen ser også ret lovende ud. Jeg håber i får jeres livs oplevelse derovre, og glæder mig til at se mere.

    1. Tak for kommentaren. Ja hele turen er en virkelig stor oplevelse. Hængebroen befinder sig i ca 30 meters højde inde i regnsskoven, er delt op 6 sektioner hvor man går mellem platforme i træerne. ialt ca 850 meter.

Skriv et svar